Date de contact

Preot paroh: Silviu TĂTULEA
Tel: 0749689628 / 0332 882582

silviutatulea@yahoo.com

Mulţumim tuturor care au contribuit la realizarea proiectelor din parohia noastră. Dumnezeu să vă dăruiască bucurii duhovniceşti!


sâmbătă, 29 octombrie 2011

Sfinţirea casei parohiale - 27 octombrie 2011

În această mare zi de sărbătoare, de ziua Sfântului Cuvios Dimitrie Basarabov, ne-a invrednicit bunul Dumnezeu să fie sfinţită casa parohială a satului nostru. Un sobor de preoţi din cercul nostru pastoral, în frunte cu PC Părinte Protopop Vilie Doroşincă şi PC Părinte Dumitru Carp, duhovnicul familiei noastre, au fost alături de parohia noastră în acest moment de bucurie şi rugăciune şi totodată de sărbătoare mare pentru ţara noastră.





Aducem mulţumiri Domnului, sfinţilor Săi şi tuturor celor care au contribuit la finalizarea lucrărilor la casa parohială, în acest moment fiind încheiate lucrările la sistemul de încălzire şi izolaţia exterioară. Sfântul Dimitrie Basarabov este de acum înainte patronul şi ocrotitorul acestei case parohiale, iar în fiecare an care va veni vom celebra acest moment deosebit care s-a suprapus în mod minunat cu prăznuirea Cuviosului.